Samen bereiken we meer

De beste oplossingen vinden we alleen door écht samen te werken, waarbij we goed naar elkaar luisteren en elkaar vertrouwen binnen een gelijkwaardige relatie met respect voor ieders belangen.

 

Zorgenoten

We zien een grote uitdaging in het toekomstbestendig maken en houden van zorgvastgoed, een uitdaging die we met Zorgenoten optimaal aankunnen. Daarom durven we onze prestaties op het gebied van comfort, duurzaamheid, onderhoud en kosten zelfs te garanderen. Ook zetten we onafhankelijke adviseurs in om onze plannen te toetsen op geraamde kosten en prestaties.

 


Inzet van partners
Zorgenoten heeft veel, maar soms niet alle, benodigde competenties in huis. Om ons heen hebben wij partijen verzameld uit de werelden van strategisch vastgoedadvies, huisvestingsadvies, architectuur, technisch advies, installatietechniek, domotica en facilitaire dienstverlening. Deze partners schakelen we in wanneer gewenst. Ook zetten we onafhankelijke adviseurs in om onze uitwerkingen en aanbiedingen te toetsen op geraamde kosten en prestaties.

De inzet van onze partners is daarbij altijd afhankelijk van de situatie en uw wensen. Daarbij zijn we altijd bereid om uw bestaande relaties in te passen binnen onze samenwerking. Want alleen samen creëren we het zorgvastgoed van morgen.  
 

Visie Eneco   Visie Dura Vermeer

 

 

Snel naar

 

Alle oplossingen

 

Ook samen in gesprek?

Bel 010 750 2951 of stuur een
email via ons contactformulier:

Contact