Brentano

Zorgenoten levert een duurzame bijdrage aan het nieuwbouwproject “Klaasje Zevenster” van Brentano te Amstelveen. Brentano is een middelgrote zelfstandige zorgorganisatie voor senioren in Amstelveen. Zij bieden thuiszorg, beschikken over 4 woonzorglocaties, een serviceflat (de Seine) en verhuren appartementen.

Stichting Brentano Amstelveen, tot voor kort eigenaar van Klaasje Zevenster, heeft het complex verkocht. Het Achmea Dutch Health Care Fund, waarvan Syntrus Achmea Real Estate & Finance het vermogen beheert, neemt de nieuwbouw op in haar portefeuille. Brentano wil zich volledig concentreren op het bieden van zorg aan Amstelveense senioren. Het in eigendom hebben van zorgvastgoed belegt Brentano hier dus bij een belegger.

Er is gekozen om invulling te geven aan de duurzaamheid voor het project door de zorgcomplexen te verwarmen met restwarmte uit ons lokale warmtenet in Amstelveen. Een SLIM(ME) oplossing.

Zorgenoten

Zorgenoten brengt twee partners samen: innovatieve energiedienstverlener Eneco en renovatie-, bouw- en onderhoudsexpert Dura Vermeer. Zorgenoten levert gegarandeerde prestaties op het gebied van energiebesparing, onderhoudskosten, bouwkosten, kwaliteit en comfort. 

 

 
 

Alle oplossingen