EOKS

Voor EOKS hebben wij 19 seniorenappartementen WARM gerenoveerd. Er is nieuwe geïsoleerde gevelbekleding aangebracht, het schilderwerk is vernieuwd, de beglazing vervangen en het dak geïsoleerd. De uitstraling van het gebouw is gelijkwaardig aan nieuwbouw. Ook de binnenkant van het gebouw is toekomstbesteding gemaakt, waarbij het scheiden van wonen en zorg is doorgevoerd.

Resultaat

De bewoners en de opdrachtgever zijn zeer enthousiast en meer dan tevreden over het resultaat.. Ook de aanpak om de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken en de bewoners daarnaast te laten zien in wat er allemaal gebeurt stemt tot tevredenheid. Hiermee werd met de juiste aandacht voor de specifieke doelgroep gewerkt.

 

"Wij zijn heel tevreden over de intensieve samenwerking. Naast een goede inhoudelijke afstemming gedurende het proces zijn de verwachtingen naar elkaar toe helder geformuleerd vooraf. De communicatie naar de bewoners hebben we samen gedaan, onder andere met regelmatige nieuwsbrieven en bouwbezoeken."

Hanneke Stieber - Directeur-bestuurder Elisabeth Otter-Knoll Stichting

 

Het volgende filmpje geeft een nadere impressie van het project en vertelt Hanneke Stieber over de aanpak en haar ervaringen: 

 

Zorgenoten

Zorgenoten brengt twee partners samen: innovatieve energiedienstverlener Eneco en renovatie-, bouw- en onderhoudsexpert Dura Vermeer. Zorgenoten levert gegarandeerde prestaties op het gebied van energiebesparing, onderhoudskosten, bouwkosten, kwaliteit en comfort. 

 

 
 

Alle oplossingen