GGZ inGeest

Zorgenoten en GGZ inGeest werken nauw samen, waarbij de belangrijkste gezamenlijke drijfveren zijn:

  • het verhogen van het welbevinden voor patiënten, cliënten en medewerkers;
  • het besparen van energie en geld;
  • het verkennen van nieuwe vormen van samenwerking gebaseerd op vertrouwen.

Ambitie

Als eerste stap in deze samenwerking worden vanaf begin 2016 voor een periode van drie jaar met GRIP energiekosten bespaard in 6 gebouwen van GGZ inGeest. Deze gebouwen krijgen hun warmte gedeeltelijk uit een warmte- en koudeopslagsysteem (WKO), waarvan de werking ook wordt geoptimaliseerd.

 

“We werken aan duurzame relaties met onze patiënten. Duurzaamheid is ook een kernwaarde voor ons vastgoed. Met Zorgenoten zijn we een nieuwe vorm van samenwerking aangegaan, gebaseerd op gelijkwaardigheid en vertrouwen. Samen zijn we in zes van onze gebouwen energie aan het besparen, waarbij we de opbrengsten met elkaar delen. In onze samenwerking hebben we soms niet direct alle antwoorden, maar komen we altijd verder doordat we elkaar de juiste vragen stellen.”

Leo Noordegraaf - Directeur Informatiemanagement, Infrastructuur en Huisvesting

Zorgenoten

Zorgenoten brengt twee partners samen: innovatieve energiedienstverlener Eneco en renovatie-, bouw- en onderhoudsexpert Dura Vermeer. Zorgenoten levert gegarandeerde prestaties op het gebied van energiebesparing, onderhoudskosten, bouwkosten, kwaliteit en comfort. 

 

 
 

Alle oplossingen