Yulius

Zorgenoten is partner voor het vastgoedonderhoud van Yulius, een GGZ-instelling met circa 2.100 medewerkers en 70 locaties binnen de driehoek Rotterdam, Dordrecht en Gorinchem. Na een eerste samenwerkingsperiode heeft Yulius besloten de oorspronkelijke raamovereenkomst te verlengen en uit te breiden naar een strategische samenwerking.

Ambitie

Deze overeenkomst past in de ambitie van Zorgenoten om een complete partner te zijn op het gebied van vastgoedonderhoud. Onze werkzaamheden behelzen het uitvoeren van spoedeisende klachten, planmatig onderhoud en het uitvoeren van kleine en grote verbouwingen. We ondersteunen en adviseren bij het nemen van bepaalde strategische keuzes aangaande het onderhoud. En we geven inzicht in de toekomstige onderhoudskosten.

Zorgenoten

Zorgenoten brengt twee partners samen: innovatieve energiedienstverlener Eneco en renovatie-, bouw- en onderhoudsexpert Dura Vermeer. Zorgenoten levert gegarandeerde prestaties op het gebied van energiebesparing, onderhoudskosten, bouwkosten, kwaliteit en comfort. 

 

 
 

Alle oplossingen